Мицански: В съблекалнята на Левски има разделение


Мицански: В съблекалнята на Левски има разделение

1710 0

Бившият футболист на Левски Илиян Мицански сподели, че в съблекалнята има разделение - българи на чужденци. Бившият нападател на полския Корона Киелце говори пред хърватския вестник "Спортске новости" по повод очертаващия се сблъсък с Xaйдук за Лига Европа.

"Говори се, че финансовото положение в Левски не е добро, но докато бях в клуба, всичко беше окей. Затова говори и привличането на шест-седем нови попълнения. В клуба пристигнаха предимно играчи, които са били в школата на Левски. Мисля, че ще отнеме време, в което те да се докажат. Вярвам, че Левски ще отстрани Сутиеска, но след това ще му бъде много трудно срещу Хайдук. Не съм запознат много с хърватския футбол, но от време на време се чувам със старши треньора на Динамо Загреб Ивайло Пешев", заяви Мицански.

Нападателят сподели още, че наличието на много чужденци в Левски е проблемът в клуба. "Играл съм в чужбина и такова нещо както в България няма. В съблекалнята на Левски има разделение българи на чужденци. Но така е на Балканите. В другите страни такова нещо няма", добави футболистът на Корона Киелце.

Илиян Мицански отдели внимание и на спортния директор на сините Даниел Боримиров. "Той е директор от шест месеца в клуба. Преди това работи като шеф на синята школа две години. Боримиров се опитва да направи нещо ново с тима, но с потенциала, с който разполага, едва ли ще може да се противопостави на Лудогорец. Аз съм приятел със сина на спортния директор -Алекс Боримиров. Той е младо момче на 19 години, което притежава интересен ляв крак", каза Мицански пред "Тема спорт".

Той сподели мнението си и за играчите в нападението на Левски. "Много от хората в отбора сега не знаят за проблемите, които е имал клубът, защото дойдоха много нови футболисти. В бъдеще ще видим как ще се наложат те. Тимът се раздели с Божидар Краев, който бе много добър футболист. Сега той премина в датския Мидтиланд. В Левски има и няколко африкански играчи. Но те по принцип не са постоянни в изявите си. Да дадем за пример Бабатунде Аденижи. Той може да вкара изключителен гол, но след това е склонен да пропусне много изгодна ситуация. Както е и с представянето на новия нападател на Левски Жуниор Мапуку. Той също е на приливи и отливи", заяви нападателят.

С екипа на Левски Илиян Мицански изигра само девет двубоя и успя да се разпише веднъж при победата над Монтана с 3:1 на 20 ноември 2016 година в Ловеч. Той прекрати договора със сините на полусезона и от началото на годината носи екипа на полския Корона Киелце.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички