Менголо: Ако се интересуваш от футбол, значи си чувал за "Левски"


Менголо: Ако се интересуваш от футбол, значи си чувал за "Левски"

1410 0

Новото попълнение на Левски Джъстин Менголо даде специално интервю за Левски ТВ, в което говори за кариерата си до този момент, личния си живот и какви са целите му в бъдеще.

"Роден съм в Африка, в Камерун - в столицата Яунде. Това е един много голям град, там е моето семейство. Повечето от роднините ми живеят там. За мен е важно да пътувам до там, за да се виждам с тях. Семейството ми е много голямо. Имам 22-ма братя и сестри в Африка. Това е нормално. Баща ми е играл за националния отбор на Камерун, докато дядо ми е играл във Франция за Лион. Един от по-малките ми братя пък рита за младежкия национален тим на моята родина", споделя Менголо.

Новото попълнение на "сините" разкри и своята мечта. Той иска да играе в голямо първенство и да стане шампион. Менголо заяви и, че е бил запознат с офертата на "Левски" от преди 2 години, но не се е стигнало до споразумение заради стария му клуб.

"Във футбола най-хубавият ми спомен е от един мач от местното първенство. Майка ми не хареваше, че играя футбол, но дойде да ме гледа в този двубой. Тогава губехме до 15-ата минута, но аз вкарах три гола и победихме с 3:2. Това бе много важен момент за мен и тя бе много щастлива. След този ден се превърна в най-големия ми фен. За мен е много важно какво мислят за кариерата ми баща ми и майка ми".

"Ако се интересуваш от футбол, значи си чувал за Левски - това е голям клуб. Амбициите ми са да станем шампион и да направим добри мачове в Европа. Подготвяме се здраво за първия мач с Лудогорец, тъй като това е един от най-значимите за сезона", завърши Менголо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички