Мапуку със сериозни намеци, че се завръща в Левски (СНИМКИ)


Мапуку със сериозни намеци, че се завръща в Левски (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

2107 0

Бившият нападател на Левски и Берое Жуниор Мапуку сериозно намеква, че е пред звръщане в "синия" клуб. За по-малко от 24 часа 29-годишният футболист публикува две свои снимки с надписи и хаштагове, които подсказват, че съвсем скоро може отново да облече екипа на столичани.

Първо в сряда вечер Мапуку пусна публикация в Instagram, на която написа "Идвам да довърша започнатото". Към нея Мапуку отбеляза профила на Левски и добави хаштагове "скоро", "черна сила", както и българското знаме.

Днес той публикува още една своя снимка със "синия" екип в социалната мрежа Инстаграм и написа под нея: "За да имам каквото заслужавам, работих много, така че никое човешко същество на земята не може да ми го отнеме. Мисля, че тази снимка илюстрира какво имам предвид по-горе. Изборът ми е направен. Ще се видим скоро, приятели", гласи съобщението на Мапуку. В момента той играе за румънския Дунарея, който е пред изпадане в румънската втора дивизия. Мапуку игра за Левски през есенния дял на сезон 2017/18, като вкара 6 гола в 19 мача в Първа лига.

А какво е желанието на настоящия нападател и голмайстор на първенството Станислав Костов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички