Манолев: Левски играят силно, но накрая пак ще са зад нас


Манолев: Левски играят силно, но накрая пак ще са зад нас
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1156 0

Полузащитникът на ЦСКА Станислав Манолев е на мнение, че Левски играят по-силен футбол през този сезон, но въпреки това в края на сезона ще завършат зад "червените" в класирането. Той подчерта, че конкуренцията в първенството е по-голяма спрямо миналата кампания.

"Конкуренцията е по-силна от миналия сезон. Берое и Левски играят по-добре тази година. Накрая ще видим кой ще излезе победител. Левски пак ще е зад нас. Лудогорец е голям дразнител за нашия отбор и ще гледаме да ги отстраним за Купата на България",

"Конкуренцията е по-силна от миналия сезон. Берое и Левски играят по-добре тази година. Накрая ще видим кой ще излезе победител. Левски пак ще е зад нас. Лудогорец е голям дразнител за нашия отбор и ще гледаме да ги отстраним за Купата на България", сподели Манолев пред Канал 3.

ЦСКА към момента се намира на второ място в А група, но води само с една точка пред "сините", които са трети. Разместването дойде след последния кръг, в който Левски претърпя загуба от Черно Море с 1:0. Лудогорец е начело в класирането с три точки аванс пред "червените".

Междувременно един от бившите вратари на Левски, Пламен Николов, изказа своето мнение по отношение на вратарската криза в състава на "сините". Вижте какво сподели Николов в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички