Малкият "син" фен изрисуван пред стадиона, бащата "не видял" надписите


Малкият "син" фен изрисуван пред стадиона, бащата "не видял" надписите
Снимка: Facebook

2341 0

Едно от двете момченца, които станаха известни в цяла България със снимка, показваща ги изрисувани с безобразни символи, се е изрисувало преди да влезе на финалния мач между Левски и Славия за Купата на България. Това стана ясно от думите на бащата на 7-годишното момче – Петър Атанасов.

Атанасов е болен фен на Левски, като дори телефонният му номер завършвал на 1914. По думите му пред "Нова телевизия" синът му бил нарисуван от човек, който правел рисунки пред стадион "Васил Левски". Момчето му се нарисувало и си сложило фланелката.

"Не видях какво е нарисувано, иначе нямаше да се стигне до това", увери бащата.

Припомняме, че на тялото на малкото момче личаха символите ACAB, т.е. "всички ченгета са копелета", както и надпис "Levski Hooligans". Другото заснето момче има нарисувана свастика на тялото си.

На въпрос не е ли опасно за малко дете да бъде на пистата на стадион "Васил Левски", Атанасов отговори, че не било опасно, там синът му пеел песни за "синия" отбор. Бащата изрази недоволство и от факта, че някои медии са пуснали снимката от мача между Левски и Славия на двете деца с открити лица.

"Имахме малко вина, не видях, че го изрисуваха, но при свършен факт...", коментира бащата, който спирал детето си да ходи на мача "за известно време, да отшуми ситуацията". Атанасов работи в склад за дрехи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички