Левски взима централен защитник на Роси, фаворит е отказал на Лудогорец


Левски взима централен защитник на Роси, фаворит е отказал на Лудогорец
Снимка: Guliver/GettyImages

3404 0

Ръководството на Левски ще направи всичко възможно до седмица да осигури още един централен защитник на новия треньор Делио Роси, пише "Тема Спорт". Италианецът пристига днес в София, а от утре ще започне да готви отбора за домакинството на Дунав.

Още докато беше в България в началото на миналата седмица Роси изгледа няколко мача на Левски. И още тогава е заявил на ръководството, че ще му е нужно подсилване в центъра на защитата.

За там Левски разполага с Давид Яблонски, Симон Сандберг, Димитър Пиргов и преквалифицирания Георги Ангелов. Първите двама в момента лекуват травми, Пиргов е в ужасна форма, а очакванията към Ангелов никога не са били високи, още повече че бе взет за дефанзивен халф.

В радар на "сините" бяха аржентинецът от Хетафе Николас Горосито, както и французинът от Гранада Матийо Соние. И те продължават да са в списъка на ръководството за евентуален трансфер.

Соние води преговори и с Лудогорец, но отказа офертата на шампионите, защото Разград не му харесал като локация.

Роси също ще има възможност да предложи набелязан от него човек. Така че тази седмица се очаква раздвижване около трансфера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички