Левски все пак ще гостува на Славия в "Овча купел"?

Срещата между Славия и Левски този уикенд все пак изглежда, че ще се състои в "Овча купел", твърди "Меридиан Мач". Според информациите, вчера се е състояла среща във футболната централа, на която е взето решение най-старото столично дерби да се проведе на стадиона на Славия.

Привържениците на "сините" ще бъдат разположени в два сектора, а не в един, както беше досега. По-голямата част от гостуващите фенове ще бъдат в сектор В, а останалите - в сектор Г. Органите на реда ще трябва да направят и буферна зона, както и различни маршрути, по които фракциите да се придвижват до стадиона без да имат допир една до друга.

"Мистериозният" Хубчев: Притеснява ме нещо, но ще го запазя за себе си

  "Като цяло превъзхождахме през целия двубой, нямаше паника, нямаше натиск голям. Съгласен съм, че през първата част свършихме по-голяма ч...

Припомняме, че вчера президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи остро изказване в тази връзка, като заяви, че не смята да "плати 20 000 лева наем за Националния стадион, за да не се бият агитките на Левски". Впоследствие от ръководството на Левски отрекоха информациите, че настояват мачът да се проведе на "Васил Левски".

Двубоят между Славия и Левски ще се изиграе тази събота от 20 часа, като ще може да го проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Още по темата

Please select answer!