Левски все пак ще гостува на Славия в "Овча купел"?


Левски все пак ще гостува на Славия в "Овча купел"?
Снимка: Оф. сайт на Левски

1851 0

Срещата между Славия и Левски този уикенд все пак изглежда, че ще се състои в "Овча купел", твърди "Меридиан Мач". Според информациите, вчера се е състояла среща във футболната централа, на която е взето решение най-старото столично дерби да се проведе на стадиона на Славия.

Привържениците на "сините" ще бъдат разположени в два сектора, а не в един, както беше досега. По-голямата част от гостуващите фенове ще бъдат в сектор В, а останалите - в сектор Г. Органите на реда ще трябва да направят и буферна зона, както и различни маршрути, по които фракциите да се придвижват до стадиона без да имат допир една до друга.

Припомняме, че вчера президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи остро изказване в тази връзка, като заяви, че не смята да "плати 20 000 лева наем за Националния стадион, за да не се бият агитките на Левски". Впоследствие от ръководството на Левски отрекоха информациите, че настояват мачът да се проведе на "Васил Левски".

Двубоят между Славия и Левски ще се изиграе тази събота от 20 часа, като ще може да го проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички