Левски топи дълга си - намалил го е с 6 милиона


Левски топи дълга си - намалил го е с 6 милиона
Снимка: БГНЕС

891 0

Задълженията на Левски се топят и към момента са 18 милиона. Това заяви финансовият директор на клуба Красимир Иванов след днешното Общо събрание на акционерите в клуба.

"Задълженията на Левски се топят, ефективно до края на януари са намалени с повече от 6 милиона лева. Към момента са около 18 милиона лева. По-бързо едва ли ще бъдат стопени. Важното е Левски да е стъпил на една стабилна основа и да работи за това в бъдеще да се представяме добре като отбор и като организация в клуба”, каза Иванов, цитиран от БГНЕС.

Той сподели и че "сините” няма да имат проблеми с получаването на лиценз за следващия сезон.

Относно ситуацията с изплащането на Сектор А на стадион „Георги Аспарухов”, Иванов коментира: "Сектор А не е бреме, а е актив за нашия клуб, но Левски носи задължения за построяването му. Това обаче не е новина. В момента основното за клуба е да изпълнява задълженията си по споразумението с данъчните власти”.

"Състоянието на клуба от финансова гледна точка не е много добро и това е известно. Темата със задълженията на Левски обикаля пресата отдавна. Важното за мен е това, което ние като ръководство обсъдихме относно накъде отива клубът и какво трябва да се направи оттук нататък", каза още директорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички