Левски следи нападател на Ботев (Пловдив)


Левски следи нападател на Ботев (Пловдив)

2383 0

Новият спортно-техничес­ки щаб на Левски вече работи по лятната селекция. Въпреки напрежението, което се поро­ди след Общото събрание на акционерите през февруари, към този момент всичко около финансирането на клуба е на­ред.

Желанието на спортния директор Даниел Боримиров е на „Герена" да бъдат привлече­ни главно български футболис­ти. Въпреки това сините наб­людават и чуждестранни игра­чи от родното първенство. През пролетта те ще следят под лупа изявите на новото попълнение на Ботев Пловдив Фернандо Виана. Бразилецът е направил отлично впечатле­ние на ръководството на 26-кратните шампиони и ако продължи с добрите си изяви до края на първенството, то от Левски ще предприемат действия по привличането му.

По всичко изглежда, че през лятото столичани ще се под­силят с нов нападател, след ка­то Бабатунде Аденижи и Амаду Сукуна се представят колеб­ливо до момента, а Антонио Аниете най-вероятно ще на­пусне.

Виана няма да има кой знае колко високи финансови пре­тенции. Бразилецът започна впечатляващо престоя си при канарчетата. Нападателят се разписа на три пъти в четири­те си срещи с екипа на жълто-черните. В последния кръг той донесе победата над Берое в Битката за Тракия с 2:0, като реализира и двата гола във вра­тата на Душан Перниш. През есента сините си бяха набелязали голмайстора на ка­нарчетата Жоао Паоло, но бразилецът бе закупен от Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички