Левски си хареса вратар от Първа лига за заместник на Михайлов, бъдещето на Миятович също не е ясно


Левски си хареса вратар от Първа лига за заместник на Михайлов, бъдещето на Миятович също не е ясно
Снимка: Официален сайт на Левски

4554 0

Вратарят на Левски Милан Миятович може и да се наложи като титуляр на "Герена", но все още няма гаранции, че ще остане там и през лятото. Причината за това е, че "сините" подписаха с него само до лятото на 2020 година.

В договора му обаче има опция за удължаване на договора, от която "сините" може да се възползват. Националът на Черна гора не е изпускал мач от Първа лига. Той е допуснал 13 гола, но може да се похвали с цели 10 сухи мрежи.

Вече се появиха твърдения, чр от "Герена" са приключили с Николай Михайлов, който в последните двубои дори не попада в групата. От клуба са набелязали стража на Витоша Християн Василев за негов заместник, пише "Меридиан мач". Последният не е доволен от статута си на резерва и се твърди, че ще потърси късмета си на друго място през зимата. Михайлов има договор до лятото на 2021 година и ще трябва да преговаря с ръководството за начина, по който ще се раздели с отбора. А как от Левски коментираха жребия за Купата, който отреди на 1/4-финал да играят срещу Лудогорец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички