Левски ще трябва да продължи отличната си серия и на "Герена"


Левски ще трябва да продължи отличната си серия и на "Герена"
Снимка: Официален сайт на Левски

3304 0

Тази вечер от 19:30 часа Левски приема Ружомберок в среща-реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа. За съжаление на "сините" те няма да могат да разчитат на своите фенове заради наказание, което изтърпява клубът, наложено от УЕФА.

В първата среща Левски изигра добър и записа победа от 2:0. Сега остава Петър Хубчев и момчетата му да довършат започнатото и да затвърдят хубавите впечатления от началото на сезона. На старта на efbet Лига столичани победиха 4:1 Дунав в Русе. 

Очаква се Петър Хубчев да не прави големи промени около стартовия състав и да започне с този от Словакия. Новината от вчера е, че австриецът Дени Алар за първи път намери място в разширената група. Въпросът е дали ще попадне сред 18-те. До момента той не е участвал дори в контрола за тима. Причината е, че бившият нападател на Рапид Виена лекуваше контузия в прасеца. Шансовете да започне като титуляр са изключително малки, но той може да се появи на терена като резерва.

От Ружомберок едва ли са готови на някакви изненади около състава, като отново ще разчитат на здрава физическа битка. От клуба вече признаха, че предимството за тях е, че ще играят на празни трибуни, тъй като по принцип са свикнали да играят пред малко хора. Словаците не спряха да отправят словесни закани преди двубоя, но дали този психологически подход ще е достатъчен - ще разберем тази вечер.

А какво предупреждение отправи Петър Хубчев преди двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички