Левски се разделя с 12 играчи през лятото


Левски се разделя с 12 играчи през лятото
Снимка: levski.bg

2739 0

Мащадна чистка започва в Левски, твърди "Меридиан Мач" Левски иска да се отърве по време на паузата от цели 12 футболисти от сегашния състав. Толкова са играчите в черния списък на ръководството, а от тях поне десет ще си тръгнат. За вакантните две места на "Герена" ще се борят четирима футболисти, които играят на сходни позиции. Става дума за двойките Александър Александров/Димитър Пиргов и Бабатунде Адениджи/Франсис Нар.

Черният списък на "Герена" се разделя на няколко дяла. В първия са футболистите, на които договорите свършват в края на сезона. Там са Джереми де Ноойер, Георги Костадинов и Сърджан Лукин, които отказаха да подновят контрактите си, и Антонио Аниете, който не получил предложение за нов контракт. Шведското недоразумение Симон Сандберг, Антон Огнянов и Амаду Сукуна са в групата на футболистите, за които на "Герена" са преценили, че нямат качества за Левски и трябва да си тръгнат.

В съвсем отделна графа влиза Божидар Краев. Младокът има договор до края на годината и отказва да го продължи. Заради това "сините" ще направят всичко възможно, за да го продадат по време на паузата. Мениджърът на играча Джон Ингълс е гарантирал, че ще намери добра оферта, но това не значи със сигурност, че ще се стигне до сделка.

При всички положения обаче Божидар Краев няма да играе за Левски през следващия сезон. Ако не бъде продаден, той ще бъде забит на пейката до края на договора му, както стана с Георги Костадинов и компания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички