Левски се отърва от ненужен, но отново е капо с него?

Левски е напът да се раздели с още един от футболистите, които не влизат в плановете на треньора Петър Хубчев. Става дума за нападателя Ривалдиньо, който изкара пролетния дял на миналото първенство под наем в румънския Виторул (Констанца).

Медии на север от Дунав пишат, че румънският тим иска да задържи бразилеца и за следващата кампания, но няма средства за летни трансфери. От Виторул са помолили Левски или да го пусне отново под наем при тях, или да го освободи да си тръгне като свободен агент. Според sport.ro, столичани са се съгласили на варианта да се отърват от Ривалдиньо. Ако бяха избрали варианта с наема, от "Герена" щяха да продължат да плащат част от заплатата му, а договорът му изтича на 30 юни 2020 г.

Левски намери нападател: Таран тръгна към София за подпис

Нападателят на Астана Рангело Янга е преминал в Левски. Това написаха няколко казахстански сайта в последните два часа. Трансферът на холандеца б...

Очаква се в началото на следващата седмица синът на легендата Ривалдо да дойде в София, за да се разбере с клуба за прекратяване на контракта му. В Румъния смятат, че бразилецът няма да иска обезщетение от "сините", тъй като не е останал без отбор. А кой друг играч може да напусне Левски вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!