Левски се нуждае от един защитник


Левски се нуждае от един защитник

1310 0

Легендата на Левски Добромир Жечев коментира пред "7 дни спорт" състоянието на "сините".

Ситуацията в защитата на Левски е много деликатна. Жалко е, че в момента се контузи Веселин Минев, тъй като той беше много стабилен в първите мачове. От там се губи балансът и рефлектира на цялата отбрана. Контузията на Пламен Крумов също изигра роля, понеже и той не е в най-доброто си състояние.

Не бива да се правят драми от напускането на Радослав Димитров. Той не можа да се наложи и не се включи толкова добре, когато му се даваше шанс. Пламен Крумов го превъзхожда.

Вече друг е въпросът какво ще се прави в центъра на защитата. Реално Левски има само двама на този пост - Борислав Стойчев и Аймен Белаид, това са. Пламен Димов е третият вариант, но за момента той не е показал, че е готов за титуляр в Левски. Много е далеч от представянето на другите и Георги Иванов няма как да разчита на него. Ако се намери нещо по-добро, ще е хубаво да се вземе.

Всички отбори освен от титуляри, се нуждаят и от добри резерви, които да поддържат конкуренцията. Затова и в Левски е нужен още един централен защитник, но тук не става въпрос да се взима бройка, а качество. Да се мисли за човек, който може да вдигне нивото, който да даде конкуренция и да е реална алтернатива. Разбира се, това си зависи от финансовата част и от това какви футболисти може да бъдат взети.

Георги Иванов свърши отлична работа в Черно море и показа голямо израстване като треньор. Той си заслужи завръщането в Левски и е съвсем нормално сега да има пълната власт. Неговите качества като ръководител и треньор са безспорни. Прави му чест, че в такъв тежък момент се опита да извади Левски от това състояние. Видя се, че Пепе Мурсия не може да се справи, но Гонзо се ангажира да изправи отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички