Левски счупи тавана заради класно крило от чужбина


Левски счупи тавана заради класно крило от чужбина
Снимка: Иван Йочев

838 0

Левски зацикли сериозно в опитите си да подсили състава с флангови футболист. "Сините" се надяваха вече да са уредили не само Антон Огнянов от Дунав Русе, но и качествен чужденец, който да се присъедини към лагера в Кипър. Това обаче все още не е станало факт.

Столичани са отрязани от набелязаните легионери. Това е накарало спортния директор Станислав Ангелов да измоли от ръководството на клуба да бъде отпусната по-голяма заплата за привличането на чужденец за поста.

Както е известно, на "Герена" въведоха таван на месечните възнаграждения, който е 10 хиляди евро.

Шефовете са решили да направят компромис. Затова и Левски вече може да предложи 12 хиляди евро на набелязан играч.

На такъв вече е предложена тази сума, информира "Тема Спорт". Той обаче засега не дава положителен отговор. Футболистът е останал доволен от парите, но към момента не иска да продължава кариерата си в България, а предпочита да го стори в западноевропейски тим.

Спортният директор на Левски Станислав Ангелов пък ще се присъедини към "сините" на подготвителния лагер в Кипър, за да държи под око футболистите. Възможно е той дори да наблюдава още първата контрола на отбора.

Тя е утре и в нея възпитаниците на Елин Топузаков ще срещнат лидера в Румъния Виторул. След спаринга столичани ще се завърнат в България за няколко дни. А след това отново ще заминат за Острова на Афродита, където ще проведат още 4 спаринга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички