Левски с нов, много амбициозен маркетингов директор


Левски с нов, много амбициозен маркетингов директор
Снимка: Официален сайт на Левски

2545 0

Без да вдига много шум, Левски е назначил нов маркетингов директор. Неговото име е Тодор Минев. Той бе представен публично по време на обявяването на партньорството между клуба и "Viber".

Минев разкри, че клубът планува много проекти, които ще бъдат представяни поетапно.

"Държим да бъдем в крак с модата, да поддържаме имиджа на клуба, а и другите клубове да гледат от нас. Имаме много добри идеи, те са в начален етап. Но със сигурност мога да кажа, че те не са виждани в нито един клуб в България, а и в Европа”, сподели директорът.

На събитието присъстваха още Атанас Райков – директор бизнес развитие за централна и източна Европа на Viber, Красимир Иванов - изпълнителен директор на ПФК ЛЕВСКИ и Антони Джамбазов - представител на привържениците. Там бяха и футболистите на "сините", които са изобразени на Viber-стикерите - Габриел Обертан, Роман Прохазка и Давид Яблонски.

Клубът разработи съвместно с технологичния гигант появата на специални Viber стикери, клубен канал и чат бот, които ще предоставят нови успешни форми за комуникация между клуб и привърженици.

Това е проект, който изцяло е насочен към феновете. Щастливи сме от това партньорство с клуб като Левски. Интересът е голям, като само за час близо две хиляди души са се включили в общия чат”, обяви Райков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички