Левски пуска пакетен билет за плейофите в Първа лига


Левски пуска пакетен билет за плейофите в Първа лига
Снимка: Оф. сайт на Левски

1000 0

Левски пуска пакетен билет преди старта на плейофите в Първа лига този уикенд. На стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов“ предстои да се изиграят четири мача – срещу Ботев (Пд) тази неделя от 20:30 часа, както и срещу Лудогорец, Берое и Черно море. Феновете на "сините" ще имат възможността да се възползват от закупуването на пакетен билет, който ще е валиден за тези четири срещи. Цените за него са следните:

Сектор „STRABAG“ - Блок 1 – 64 лева,

Блок 4 – 56 лева,

Блок 6 – 48 лева,

ВИП - 220 лева

Сектор „В“ - 32 лева

Сектор „Б“ – 24 лева

Пакетният билет се продава във феншопа на сектор "STRABAG“ на "Герена“ всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Също така на касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

Важно е да се отбележи, че със закупения пакетен билет ще се влиза и на четирите домакински срещи. Притежателите му ще ползват 50% намаление за домакинския мач на Националния стадион "Васил Левски“ срещу ЦСКА. Притежателите на пакетен билет ще имат и още едно предимство. При старта на абонаментната кампания за следващия сезон те ще могат да се възползват от 5% отстъпка при закупуване на сезонна абонаментна карта. А колко фенове посетиха домакинското дерби с Лудогорец - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички