Левски предлага нов договор на доскоро тотално отписан


Левски предлага нов договор на доскоро тотално отписан
Снимка: Официален сайт на Левски

6288 0

Ръководството на Левски вече мисли за облика на отбора през следващия сезон, когато целите в евротурнирите ще са по-високи. На "Герена" има доста играчи с изтичащи договори след края на настоящата кампания. От чужденците с такъв е Филипе Нашименто. През лятото той бе отписан от треньора Петър Хубчев, но след продажбата на Давиде Мариани бе привикан в състава и успя да се наложи като титуляр.

24-годишният футболист е ползван като плеймейкър и вътрешен халф. Желанието на треньорския щаб е да продължи да разчита на него и в най-скоро време той ще получи предложение за нов договор, твърди "Тема Спорт".

В същото положение е и друг халф - Мартин Райнов. За него бе платена трансферна сума на Берое през зимата. При Хубчев полузащитникът е твърд титуляр и няма да е изненада, ако и той преподпише.

До края на първенството са обвързани още Живко Миланов и Станислав Костов. Желанието на ръководството на столичани е да ги задържи. Капитанът на Левски не излиза от състава, докато благоевградчанинът бе опериран и се очаква да бъде отново на терена след Нова година. Вижте в този материал историята на Нашименто преди да дойде в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички