Левски потегля в първенството с тежко гостуване в Русе


Левски потегля в първенството с тежко гостуване в Русе
Снимка: Официален сайт на Левски

1970 0

Левски стартира тази вечер новия сезон в българския шампионат. "Сините" имат тежко гостуване на Дунав в Русе, а срещата е с начален час 20:30. В четвъртък отборът на Петър Хубчев започна новия сезон с победа в Лига Европа като гост на словашкия Ружомберок, а днес ще е и официалния дебют на наставника в родното първенство, начело на Левски.

Той няма да може да използва три от новите си попълнения - Асен Чандъров, Здравко Димитров и Дени Алар. Първите двама са наказани от края на миналия сезон, когато носеха фланелката на Септември. Австриецът пък лекува травма в прасеца и сините го пазят - искат да е на линия за реванша с Ружомберок в четвъртък. Вчера сутринта тимът тренира на „Герена", след което замина на лагер в Русе. Николай Михайлов също не попадна в групата, тъй като все още лекува травма.

Със сигурност сега е моментът Левски да не изпусне набраната инерция от първата победа и да я пренесе в шампионата. По този начин ще влезе с още по-голяма увереност и самочувствие в реванша срещу Ружомберок, който е в идния четвъртък. На стадиона обаче столичани няма да може да разчитат на верните си привърженици заради наказание.

В контролите Дунав бе доста неубедителен. В тях тимът показа, че не е обигран и е доста далеч от нивото, на което иска да бъде. Русенци успяха да постигнат само една победа в проверките - над втородивизионния Локомотив Горна Оряховица. Треньорът Людмил Киров обаче вярва на момчетата си и е убеден, че те могат да създадат проблеми на Левски.

Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, даде откровено интервю за най-тежките си и най-щастливите моменти в "синия" клуб - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички