Левски подчини Локо София, нападател с първи мач за "сините" (ВИДЕО)


Левски подчини Локо София, нападател с първи мач за "сините" (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Левски

3181 0

Отборът на Левски победи Локомотив (София) с 2:0 в контролна среща, играна на стадион "Георги Аспарухов". В 18' влезлият като резерва Давиде Мариани се разписа след асистенция на Ивайло Найденов. В 88' пък друг кадър на тима - Мартин Петков оформи крайния резулат.

Двама от юношите на "сините" Кабов и Димитров бяха заменени принудително, като крилото получи удар в главата и беше откаран в болницата с линейка. Наставникът на "сините" Славиша Стоянович заложи на втория състав, като даде шанс за изява на футболистите, които рядко попадат сред титулярите. Дебют за тима направи нападателят Луан Виана. 

Домакините започнаха по-активно двубоя и рано-рано да поведат в резултата. Станислав Иванов влезе в наказателното поле, центрира, а топката рикошира в играч на Локо Сф и се удари в напречната греда със сериозни съмнения, че тупна зад голлинията. Съдията Буров остави да продължи играта, Кабов стреля от непосредствена близост с глава, но и той удари напречната греда. В 11' Нетов пробва удар от дистанция, Митров първо улови, а след това изпусна, но имаше достатъчно време, за да реагира отново. 

В 18' Виана се пребори добре за топката и след това нацели греда за Левски. Две минути по-късно обаче "сините" откриха резултата. Виана подаде към Найденов, който пусна в наказателното към Мариани и той не сгреши. До края на полувремето играчите на Стоянович имаха повече възможности, но ново попадение не падна. 

Втората част започна с греда за "сините". Алекс Боримиров напред и пробва изстрел от около 20 метра, но нацели напречната греда. В 67' треньорът на Левски направи доста смени, като пусна титулярните си състезатели. Цветкович замени Найденов, Яблонски - Рейш, Белмонт - Юруков, Тиам - Мариани, Кабрал Станислав Иванов и Костов - Виана. В 77' Нашименто засече от корнер, но Любенов изби топката.

10 минути прди края точно Нашименто бе заменен, а на негово място влезе младият Мартин Петков. Именно той удвои преднината за Левски, след като бе оставен сам в наказателното поле и успя да засече за 2:0.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички