Левски освободи още двама от ръководството


Левски освободи още двама от ръководството
Снимка: Официален сайт на Левски

1382 0

Ръководството на Левски се раздели с двама директори - маркетинговия Асен Василев, както и Диана Иванова. Първият бе назначен на "Герена" през месец април тази година. Той се зае със задачите, които при предишните собственици на клуба бяха изпълнявани от телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов. Тогава те бяха и част от Управителния съвет.

От Левски е освободена и Диана Иванова. След като Спас Русев придоби акциите на клуба, той произведе юристката в изпълнителен директор. След няколко скандала и след като оставката й бе потърсена неколкократно от организираните фенове, тя бе понижена в длъжност, а функциите ѝ иззети от финансиста Красимир Иванов, пише "Тема спорт".

Напоследък отново е имало търкания между нея и други фактори в клуба и затова е било взето решение за окончателна раздяла между двете страни. За последно Иванова привлече медийното внимание по време на търсенето на заместник на Николай Митов. Тя участва в преговорите с Аврам Грант. След тях излезе изказване в израелските медии, че всичко между двете страни е уточнено и бившият мениджър на Челси ще подпише със сините за 2 години. В крайна сметка обаче Левски предпочете за наставник италианеца Делио Роси. 

Без много шум от "Герена" освободиха и дългогодишния изпълнителен директор Константин Баждеков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички