Левски обмисля създаването на отбор за Втора лига


Левски обмисля създаването на отбор за Втора лига
Снимка: БГНЕС

1151 0

Левски може да създаде свой отбор, който да участва във Втора лига през следващия сезон. Това е една от темите, които ръководството на "сините" ще обсъжда до края на годината, пише "Тема Спорт".

Рокади ще има и по работата в ДЮШ“ До Нова година начело на школата е Даниел Боримиров. Не е ясно обаче дали той ще продължи да изпълнява тази длъжност, тъй като бе свален от поста спортен директор.

"Сега е моментът всички, които се занимават с школата, да дадат програма, тъй като се бюджетира следващата година - какви ще са стъпките за оптималното функциониране на школата. Ще коментираме дали Левски има нужда и възможност да създаде втори отбор, където нашите играчи, излизащи от тима до 19 години, да получат шанс и да се адаптират към първия тим, да играят повече. Това са стъпки, които да се направят и да се реши генерално въпросът каква е целта на школата. Най-общо казано - дали ще търсим количество, или качество", коментира новият мениджър и координатор на спортно-техническата част Асен Букарев пред "Код Спорт".

В момента Букарев, заедно с главния скаут на клуба Кирил Вангелов, е в Португалия, където двамата наблюдаваха на живо играчи, набелязани за привличане от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички