Левски няма да гостува на стадиона на Хайдук, ако отстрани Сутиеска


Левски няма да гостува на стадиона на Хайдук, ако отстрани Сутиеска
Снимка: БГНЕС

1813 0

В четвъртък (29 юни) Левски излиза за първия си мач в Лига Европа срещу непретенциозния тим на Сутиеска. Феновете на столичани още не са забравили драматичния бараж срещу Верея и "сините" ще трябва да покажат коренно различна игра, ако искат да се поздравят с успеха и да зарадват привържениците си.

Ако успеят да отстранят първото препятствие, във втория кръг ги очаква Хайдук Сплит. Хърватските медии вече броят за сигурно, че съперникът им ще е Левски и се отнасят с голямо уважение, пазейки спомените от 1999 година, когато Левски победи Хайдук с 3:0 в София. 

В хърватските медии, обаче, отбелязват, че е много вероятно Хайдук да не домакинства в Сплит. Ако се стигне до такъв сблъсък "сините" ще гостуват в първия мач, който е на 13 юли, а само ден по-късно на стадион "Полюд" е предвиден концерт. Така, най-вероятно Хайдук да домакинства на Левски или Стуиеска не в Сплит, а в курортното градче Дугополие. Капацитетът на местния стадион е едва за 5000 зрители, в сравнение с "Полюд", чийто капацитет е 35 000.

Преди старта в Лига Европа: Левски има нужда от още един футболист

На реванша в София пък двата отбора ще играят пред празни трибуни, тъй като сините ще изтърпят наказание от УЕФА и така двата двубоя ще се изгледат от много малко зрители. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички