"Левски" напира за капитана на Динамо (Минск), той се мръщи


"Левски" напира за капитана на Динамо (Минск), той се мръщи

758 0

Беларуски футболист е трансферна цел номер едно на "Левски" за зимната селекция. Става дума за капитана на Динамо (Минск) Сергей Политевич, който обаче не е особено навит да попълни редиците на "сините", съобщава вестник "Труд".

Договорът на централния бранител с Динамо изтича на 31 декември. От "Левски" са готови да вдигнат тавана на заплатите (в момента 6500 евро на месец)за три от попълненията си, но и с това не успяват да склонят беларусина. Отбори от Русия и Казахстан го изкушават с по-сериозни суми.

Сред набелязаните за усилване на отбраната е и защитникът на Лудогорец Александър Александров, чийто договор с шампионите изтича.

Както е известно, Аймен Белаид е пред трансфер в английския Родъръм и на "Герена" усилено му търсят заместник. Не е сигурно оставането и на Йордан Милиев. Така "Левски" може да остане само с един централен защитник в лицето на Макс Карнер, тъй като Деян Иванов е контузен.

Сред трансферните цели на "сините" е и холандският атакуващ халф Томас Брунс, на 23 г. Той е титуляр в четвъртия в Ередивизие Хераклес, има 3 гола през есента, включително за 2:1 с ПСВ.

Брунс има контракт до юни 2017-а и вероятно клубът му ще иска около 300 000 евро трансферна сума, пише изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички