Левски намери нападател: Таран тръгна към София за подпис


Левски намери нападател: Таран тръгна към София за подпис
Снимка: Getty Images/Guliver

14757 0

Нападателят на Астана Рангело Янга е преминал в Левски. Това написаха няколко казахстански сайта в последните два часа. Трансферът на холандеца бил отбелязан от авторитетния портал "transfermarkt.com", съобщава vesti.kz.

Известният сайт съобщава и трансферната стойност на тарана - 1,1 милиона евро. 
Янга премина в Астана през лятото на 2018 година. Той имаше договор с клуба до края на 2019 година. Към момента той е взел участие в 18 мача в първенството на Казахстан, в които е вкарал 2 гола и е дал 1 асистенция. Според слуховете Янга трябваше да остане в Казахтан за първите мачове на Астана в квалификациите за Шампионска лига. Съперник на този етап им е румънският Клуж. В страната обаче пишат, че нападателят е напуснал тима от столицата на азиатската държава. Известният сайт съобщава и трансферната стойност на тарана - 1,1 милиона евро. 

Известният сайт съобщава и трансферната стойност на тарана - 1,1 милиона евро. 

Янга премина в Астана през лятото на 2018 година. Той имаше договор с клуба до края на 2019 година. Към момента той е взел участие в 18 мача в първенството на Казахстан, в които е вкарал 2 гола и е дал 1 асистенция.

Според слуховете Янга трябваше да остане в Казахстан за първите мачове на Астана в квалификациите за Шампионска лига. Съперник на този етап им е румънският Клуж. В страната обаче пишат, че нападателят е напуснал тима от столицата на азиатската държава. Вижте в този материал повече подробности за нападателя в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички