Левски може да привлече още един исландец през януари


Левски може да привлече още един исландец през януари
Снимка: Официален сайт на Левски

2886 0

Левски следи исландски халф и е все по-близо до него, твърди "Тема спорт". Става дума за Гудмундур Тораринсон от Норкьопинг, който се смята за една от основните трансферни цели на тима, според изданието.

Исландецът е решил да се изтъргува като свободен агент. Сънародникът на Холмар Ейолфсон е отхвърлил офертата на Норкьопинг, където се подвизаваше от 2017 години насам. Шведите са категорични, че той не попада в сметките им за следващото първенство и ще трябва да му търсят заместник.

Тораринсон има две възможности - в Левски или в Холандия. Там е желан от Хееренвеен. Медиите в Швеция и Исландия пишат, че първата опция го е впечатлила повече, защото Левски е на трето място в класирането и все още е в борбата за титлата. Същото обаче трудно може да се каже за холандците, които са осми.

Очаква се сериозна роля при привличането му да изиграе и Холмар Ейолфсон. А за кой играч от родното първенство "сините" ще спорят с Лудогорец и ЦСКА вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички