Левски изненадващо заличи Ейолфсон от клубния сайт


Левски изненадващо заличи Ейолфсон от клубния сайт
Снимка: Оф. сайт на Левски

1595 0

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон е в София и няма търпение да облече отново синята фланелка. Това обаче може и да не се случи. Исландецът, който лекува контузия дълго време, изненадващо бе заличен от официалния сайт на клуба, информира "Меридиан мач".

Ейолфсон не фигурира в листата на футболистите. Същата е ситуацията и с триото зачеркнати чужденци - Давид Яблонски, Милош Цветкович и Жерсон Кабрал, които бяха спрени от игра, защото договорите им изтичат в края на сезона. Според запознати огромната заплата на Холмар е основната причина, поради която защитникът може да напусне клуба още през лятото, въпреки че договорът му е дългосрочен. На "Герена" се говори, че месечното му възнаграждение е около 25 000 евро, а това не включва бонусите, записани в контракта му.

Припомняме, че той първоначално дойде като преотстъпен в Левски от израелския Макаби Хайфа. Това се случи през 2017 година, а сделката беше за рекордните 4 години под наем. Впоследствие "сините” го привлякоха за постоянно срещу 500 000 евро. Има вероятност Ейолфсон да остане в Левски, но само ако се съгласи да си намали заплатата, което едва ли ще се случи, пише изданието. Междувременно в клуба започнаха преговори с ненужните футболисти. Подробности вижте в този материал.

Вижте тази публикация в Instagram.

💭💭👀

Публикация, споделена от Holmar Örn Eyjolfsson (@holmar_eyjolfsson) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички