Левски излиза с резервите срещу Берое, само петима чужденци попаднаха в групата


Левски излиза с резервите срещу Берое, само петима чужденци попаднаха в групата
Снимка: Официален сайт на Левски

2774 0

Левски ще бъде с много нестандартен състав за гостуването си срещу Берое в последния кръг от редовния сезон в Първа лига. "Сините" ще пазят сили за предстоящия бараж за Лига Европа, който ще бъде срещу Етър във вторник на стадион "Георги Аспарухов".

Извън групата останаха вратарят Николай Михайлов, както и капитанът Живко Миланов, Иван Горанов и голмайсторът Станислав Костов. Хали Тиам и Паулиньо също не са в нея. Това означава, че наставникът ще разчита почти изцяло на юноши на клуба, като се очаква Милош Цветкович да изиграе последния си мач за отбора.

В групата попадна и играч, който е роден през 2003 година. Става дума за нападателя Марин Петков, който ако се появи в игра ще е първият играч от този набор, който записва мач за тима от стадион „Георги Аспарухов“.

Ето и цялата група на Левски:

Николай Кръстев, Петър Иванов, Луи Нганиони, Давиде Мариани, Еркебулан Сейдахмет, Седрик Унтонджи, Милош Цветкович, Томислав Папазов, Ивайло Иванов, Деян Иванов, Мартин Райнов, Мартин П. Петков, Илия Юруков, Мартин Д. Петков, Валери Божинов, Марин Петков, Станислав Иванов

Междувременно се появи информация, че три големи отбора искат Ривалдиньо - ето кои са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички