"Левски" иска десен бек, скаран с дисциплината


"Левски" иска десен бек, скаран с дисциплината

1458 0

"Левски" проявява интерес към десния защитник Педро Еуженио, който за последно игра в Хасково. Португалският футболист бе изгонен от "Ямача", а според "7 дни спорт" причината е в слабата му дисциплина. В момента Еуженио е свободен агент, което е напълно по вкуса на "Левски".

Стойчо Стоев в момента разполага с един типичен десен бранител - Александър Александров. Бившият играч на Черно море обаче не може да се пребори за титулярно място в присъствието на Роман Прохазка. На "Герена" искат да се подсилят с нов човек в почти всяка зона, като Еуженио е една от първите опции за десния бек.

24-годишният португалец направи добри мачове през есента в "А" група, като дори се разписа срещу ЦСКА при загубата 2:4. След този мач се заговори и че тогавашният старши треньор на "армейците" Стойчо Младенов ще се опита да вземе португалеца в редиците си. В крайна сметка Младенов напусна ЦСКА, а Еуженио остана да доиграе сезона в Хасково. На "Ямача" обаче се бяха хванали за главите заради купонджийския нрав на Педро. Според запознати футболистът е нямал спирка в нощните заведения и дискотеките, докато представянето му на терена постоянно лъкатушело. На Еуженио дори се е случвало самоволно да се пуска в по-дълги почивки, което в крайна сметка доведе и до раздялата му с последния в таблицата на "А" група.

Не е ясно доколко на "Герена" са запознати с личностните качества на Педро Еуженио, но футболните му достойнства са достатъчни, за да попадне в плановете за лятна селекция на Стойчо Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички