Левски и ЦСКА в опит да не допуснат Лудогорец да се откъсне на върха


Левски и ЦСКА в опит да не допуснат Лудогорец да се откъсне на върха
Снимка: Оф. сайт на Левски

833 0

Днес предстои да се изиграят две срещи от Първа лига, като вторият и третият в класирането ще опитат да не допуснат Лудогорец да се отдръпне на върха. ЦСКА има на пръв поглед по-лесната задача с домакинство на Пирин, докато Левски ще трябва да се справи срещу Етър на стадион "Ивайло". Именно там бе прекъсната серията на ЦСКА без загуба, като "червените" завършиха 2:2 във Велико Търново. 

В първия двубой за днес Етър приема Левски от 17:30 часа. Очаква се стадионът да е пълен като и феновете на столичани сериозно са се активизирали. Французинът Антони Белмонт има лека контузия и не попадна в групата за мача с Етър, който е в неделя на стадион "Ивайло". В състава се завръща оперираният Нелуц Рошу. Румънецът пропусна последните мачове, но взе участие в контролата срещу Ботев Враца по време на паузата за мачове на националните отбори. Очаква се и в този мач Делио Роси да заложи на Серджиу Буш като титуляр за сметка на Мапуку. От Етър пък ще могат да разчитат на Венцислав Василев и Иван Петков, които тренираха с основната група.

Малко след края на този двубой, от 20 часа ще прозвучи първият съдийски сигнал на стадион "Българска армия". При победа ЦСКА отново ще съкрати преднината на Лудогорец само на точка. Двубоят пропускат капитанът Божидар Чорбаджийски, който е с травма. Заради същата причина срещата пропуска и Александър Георгиев. Пирин е далеч от доброто представяне на съперника си и се намира в долната част на таблицата, на 11-а позиция с едва 11 точки. 

И двете срещи ще можете да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички