Левски и Лудогорец без право на грешка навръх 3 март


Левски и Лудогорец без право на грешка навръх 3 март
Снимка: Официален сайт на Левски

1186 0

Навръх Националния празник на България ще се изиграят и няколко ключови срещи от 24-ия кръг на Първа лига. Отборът на Левски гостува на Славия на Националния стадион, а Лудогорец е домакин на Ботев Враца.

И двата тима нямат право на грешка в днешните срещи. Най-старият столичен сблъсък винаги е сред интересните в програмата. “Белите” са много неудобен съперник за Левски и “сините” имат доста сметки за уреждане. Само няколко дни след сблъсъка с ЦСКА, възпитаниците на Георги Дерменджиев ще трябва отново да се доказват в пореден тежък тест.

Левски се намира на 3-ото място във временното класиране преди началото на днешния двубой. Отборът от “Герена” продължава да се бори за титлата с Лудогорец и ЦСКА. Затова трите точки са задължителни за играчите на Георги Дерменджиев, за да се върнат на втората позиция. В противен случай те рискуват отново да изостанат сериозно от водача Лудогорец.

Шампионите от своя страна започнаха лошо пролетните двубои в първенството и все още нямат успех на сметката си. Сега обаче срещу тях се изправя доста удобен съперник, срещу когото не би трябвало да имат затруднения. Лудогорец все още държи уверено първата позиция във временното класиране. Доскоро изглеждаше, че разградчани няма да имат никакъв проблем отново да спечелят титлата в Първа лига, но ЦСКА вече се доближи само на 2 точки зад “зелените”, макар и с мач повече в актива си. Именно заради това за Лудогорец е абсолютно задължително днес да вземе победата, за да си върне преднината от пет точки и спокойствието.

Междувременно легендата на Левски Георги Иванов - Гонзо, бе категоричен дали би се завърнал на "Герена" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички