Левски и Берое се усъмниха за черно тото при юношите (ВИДЕО)


Левски и Берое се усъмниха за черно тото при юношите (ВИДЕО)
Снимка: Иван Йочев

2781 0

Левски победи Берое с 3:0 на помощното игрище на стадион "Георги Аспарухов" в мач от 29-ия кръг на Елитната група до 19 години, но не играчите бяха главните действащи лица по време на срещата вчера (1 юни). В такова се превърна реферът Симеон Великов, който успя да вбеси играчите и треньорите на двата тима.

Съдията свири три дузпи за "сините", а освен това даде 6-минутно продължение, като в последната секунда на двубоя показа бялата точка, след като талант на старозагроци игра с глава. "Сините" обаче я пропуснаха нарочно, тъй като се усъмниха в осъжданията на рефера. 

Той отсъди трета дузпа за домакините в 96-ата минута. Това се случи, когато Сафет Ферад изби с глава центриране от фаул в наказателното поле на Берое.

В този миг треньорът на Левски Йордан Петков попита своите играчи дали е имало дузпа. Момчетата бяха категорични, че дузпата е измислена. Именно поради това специалистът обяви на висок глас на своя футболист да стреля в аут. Талантът послуша своя треньор и изкара топката, като обра овациите на двете скамейки и всички по трибуните.

Хората около игрището започнаха да си задават въпроса дали реферите не са играли този мач на черно тото, тъй като решенията бяха неадекватни. 

Освен това, играчите и на двата тима се оплакаха, че чули освен главния и единия страничен рефер да казват много страни неща. "Ти само я центрирай, ние ще оправим нещата", бил казал страничният преди центрирането от фаул за третата дузпа. След нареждането на Данчо Петков да бъде изпусната дузпа, реферът Великов бил казал на синия футболист: "Вкарай, за да не се излагаме", твърдят деца и родители.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички