"Левски" гони дълго чакания Китамбала?


"Левски" гони дълго чакания Китамбала?

1512 0

Най-новото попълнение на "Левски" Линел Китамбала най-вероятно ще бъде изгонен скоро от отбора, твърди "Меридиан мач". "Сините" шефове не са доволни от изявите на французина, който не показва очакваната класа в мачовете и по време на тренировки.

27-годишният футболист дойде на "Герена' със сериозна визитка и "сините" се надяваха да даде скорост на атаката им. Китамбала, който принципно е крило, но може да играе и като централен нападател, подписа договор за 2 години. Ръководството на "Левски" обаче се е застраховало за евентуална грешка с трансфера му и в контракта има клауза, която позволява разтрогване в края на настоящата година. Така "сините" няма да се наложи да компенсират финансово французина.

Все пак се очаква Стойчо Стоев да даде още време на играча за адаптация, но към днешна дата той е аут от "Герена". Още повече сега се очаква Линел да седне трайно на пейката, след като Умар Диаби вече се възстанови от контузията си, а Божидар Краев и Роман Прохазка играят силно по фланговете.

Много е вероятно "сините" да се разделят предсрочно и с Денис Махмудов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички