Латвия продължава да "натиска" за Славиша Стоянович


Латвия продължава да "натиска" за Славиша Стоянович
Снимка: Официален сайт на Левски

1057 0

Футболната федерация на Латвия продължава да настоява Славиша Стоянович да стане национален селекционер на тима. Изданието "sportacentrs.com" пише днес, че лично президентът на федерацията Каспар Горкш планира пътуване до София, за да говори с треньора на Левски.

Целта пред Горкш е да убеди Стоянович да приеме работата още сега. Така той по едно и също време ще работи и за двата отбора, а през лятото, когато изтече договорът му с Левски, ще продължи работа само в Латвия.

"Докато не уредим нещата и не подпишем официален договор, аз няма да коментирам имена или фамилии. Медиите обичат да се ровят. Признавам, че успяхте да разкриете доста неща. Но ще научите кой ще води националния отбор, когато всичко приключи", обяви Каспар Горкш.

ГОЛМАЙСТОРЪТ НА ЛЕВСКИ Е ВСЕ ПО-БЛИЗКО ДО ТУРЦИЯ

"Вижте, не искам да коментирам имена, за да не се правят спекулации. Датата, която сме си поставили като краен срок, е 15 януари. Има дребен детайл, който да изгладим. Надявам се, че ще успеем да го решим дотогава", допълни босът на латвийския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички