Къде да гледаме двубоя Левски - Берое?


Къде да гледаме двубоя Левски - Берое?
Снимка: Официален сайт на Левски

2233 0

Тази вечер от 20:30 часа на Левски приема Берое в сблъсък, в който "сините" ще бранят лидерската си позиция. В неделя Лудогорец и ЦСКА се срещат помежду си в Разград и сега е моментът за "сините" да не изпускат преднината си.

Изпитанието пред домакините обаче няма да е никак лесно. Първата причина е, че Берое също заявява претенции, а те са подплатени и с игра. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на Diema Sport.

В последните си три шампионатни двубоя старозагорци успяха да победят съперника си - биха го с 2:1 и 3:1 под Аязмото, надвиха го и с 2:1 в столицата. Днес те ще преследват рекорд - никога в историята си не са били сините последователно 4 пъти за първенство. Голямата новина при столичани е, че в групата  за първи път от края на октомври миналата година попадна Холмар Ейолфсон. Исландецът е възстановен от травма в коляното, но надали ще започне като титуляр. В групата попадна и Фелипе Нашименто, който доскоро бе смятан за ненужен.

Едно от най-новите попълнения на Берое - юношата на Левски Виктор Генев, ще остане резерва. Заралии пристигнаха в София и без халфа Ибрахима Конте. Причината е, че той все още не е картотекиран. Очаква се това да се случи следващата седмица.

А каква тревожна статистика разкри Павел Колев за последните 10 години - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички