Къде да гледаме дербито между Левски и Ботев (Пловдив)?


Къде да гледаме дербито между Левски и Ботев (Пловдив)?
Снимка: Оф. сайт на Левски

1516 0

Най-интересният двубой в днешната футболна програма в рамките на Първа лига е домакинството на Левски на Ботев (Пловдив). Мачът започва в 20,30 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема Спорт". Ако нямате възможност да го гледате, можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Левски е в чудесна а серия срещу този съперник в първенството у дома - 21 поредни победи. Пловдивчани, които влязоха в първата шестица като четвърти, изостават с 9 точки от "сините", които са трети.

В състава на Левски аут заради наказание е Хали Тиам. Ботев се надява да прекъсне черната си серия на "Герена". През седмицата обаче Николай Киров имаше много проблеми с контузени играчи. Заради травми отпаднаха Атанас Зехиров и Джонатан Перейра, които бяха опция за дясната зона на отбраната. На последната тренировка пък националът Тодор Неделев изправи косите на щаба, след като получи болки в областта на адукторите и не довърши заниманието. Добрата новина за треньора е, че в състава след изтърпяно наказание се завръща Лъчезар Балтанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички