Къде да гледаме дербито Левски - Лудогорец?


Къде да гледаме дербито Левски - Лудогорец?
Снимка: Официален сайт на Левски

2741 0

Тази вечер от 19:00 часа Левски приема Лудогорец на Националния стадион "Васил Левски" в дербито на 29-ия кръг на Първа лига. Това е и последният шанс на домакините да се включат към битката за титлата. При успех те ще са само на три точки от върха.

Проблемите пред "сините" обаче не са никак малко. Наказани са Миланов, Рейш и Нганиони, а контузени са Унтонджи и Сейдахмет. По-рано бяха отстранени Яблонски и Кабрал, като бранителят дори и да не беше нямаше да може да вземе участие, тъй като е наказан. Сърбинът Милош Цветкович беше в положението на последните двама, но заради кадровата криза, налегнала тима, бе реабилитиран и се очаква да вземе участие.

Лудогорец пък отпадна за Купата след загуба от ЦСКА и сега остана да се бори единствено за титлата. Стойчо Стоев няма кадрови проблеми, като ще може да разчита на всичките си играчи, като след наказания се завръщат Сисиньо и Яцек Горалски. Срещата между Левски и Лудогорец може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на Diema Sport.

Междувременно се появи информация, че дербито ще бъде наблюдавано от скаут от Серия А - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички