Крушчич донесе петцифрена глоба на ЦСКА, Левски възстановява трети стадион


Крушчич донесе петцифрена глоба на ЦСКА, Левски възстановява трети стадион

1325 0

Дисциплинарната комисия към БФС глоби Левски с 6 300 лева за различни провинения на феновете и нареди на "сините" да възстановят щетите на стадион "Лудогорец арена”. Санкциите са наложени за нерегламентирано използване на факли и димки, довели до спиране на играта, използване на бомбичка, за хвърлени предмети и обидни и нецензурни скандирания.

За използване на треньор без валиден лиценз от БФС ДК пък наказа ЦСКА с имуществена санкция в размер на 10 000 лева, а Милош Крушчич с глоба в размер на 1000 лева.

По сезиране от Антидопингов център за неправилно подадена информация за местонахождение Черно море е наказан с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За ритане на бутилка ДК наказа Цветелин Чунчуков от тима на Славия със спиране на състезателни права за 1 среща и с глоба в размер на 500 лева.

Арда, Дунав и Лудогорец са санкционирани с по 1 000 лв. за обидни и нецензурни скандирания, а най-скромни глоби по 300 лв. отнасят Царско село и Черно море. Вижте в този материал кой е Милош Крушчич. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама