Крушчич донесе петцифрена глоба на ЦСКА, Левски възстановява трети стадион

Дисциплинарната комисия към БФС глоби Левски с 6 300 лева за различни провинения на феновете и нареди на "сините" да възстановят щетите на стадион "Лудогорец арена”. Санкциите са наложени за нерегламентирано използване на факли и димки, довели до спиране на играта, използване на бомбичка, за хвърлени предмети и обидни и нецензурни скандирания.

За използване на треньор без валиден лиценз от БФС ДК пък наказа ЦСКА с имуществена санкция в размер на 10 000 лева, а Милош Крушчич с глоба в размер на 1000 лева.

Титуляр на ЦСКА ще е аут за дълго

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета потвърди, че контузията на халфа Жанио Бикел е сериозна и ще се наложи операция. Той ще отсъства пон...

По сезиране от Антидопингов център за неправилно подадена информация за местонахождение Черно море е наказан с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За ритане на бутилка ДК наказа Цветелин Чунчуков от тима на Славия със спиране на състезателни права за 1 среща и с глоба в размер на 500 лева.

Арда, Дунав и Лудогорец са санкционирани с по 1 000 лв. за обидни и нецензурни скандирания, а най-скромни глоби по 300 лв. отнасят Царско село и Черно море. Вижте в този материал кой е Милош Крушчич. 

Още по темата

Please select answer!