Красимир Иванов отговори за Цветкович: Преговори отдавна са водени, да не намесва Прохазка


Красимир Иванов отговори за Цветкович: Преговори отдавна са водени, да не намесва Прохазка
Снимка: Levski.bg

2234 0

По-рано днес агентът на Милош Цветкович Милко Бански заяви, че ръководството на Левски не е търсило нито него, нито сръбския бранител, за да бъдат започнати преговори за нов договор. Защитникът има контракт със "сините" до края на този сезон и опция за продължаването му с още една. 

Изпълнителният директор на "Герена" Красимир Иванов моментално отговори във "Facebook" на атаката на Бански, като сподели, че преговори са водени. Освен това Иванов настоя и да не бъде намесвана темата за вече бившия играч на тима Роман Прохазка.

"Днес агентът Милко Бански разпространи в публичното пространство информация, че нашия клуб не е проявил интерес към Милош Цветкович. Със същото съобщение този господин си е позволил да иронизира клуба относно отношенията ни с Роман Прохазка.

Първо, г-н Бански не е и никога не е бил агент на Роман Прохазка и е абсолютно неприемливо да си позволява коментар по темата, защото не е запознат с детайлите на водените разговори.

Второ, г-н Бански откровено лъже, защото разговори с него и с Милош Цветкович вече са водени. С удоволствие мога да му припомня с кого и кога. Разбирам желанието му да създава обществен натиск за постигане на лични интереси, но няма как да му позволя това.

ИЗНЕНАДВАЩ ИЗБОР ЗА НОВ ВРАТАР В ЛЕВСКИ

Трето, той си е позволил да говори и от името на играча. Милош има договор с клуба и винаги го е уважавал, като ясно е поставял въпроси, които иска да се обсъждат. Ние никога не сме имали проблем в комуникацията и се отнасяме с най-голямо уважение към него."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички