Красимир Иванов: Моята роля в Левски приключи


Красимир Иванов: Моята роля в Левски приключи
Снимка: Официален сайт на Левски

3965 0

Красимир Иванов потвърди, че вече не е изпълнителен директор на Левски. Той заяви, че няма да приема да бъде назначаван за финансов директор в клуба и според него е по-добре ангажиментът му към "сините" да приключи след идването на новия или новите собственици.

"След вписването в Търговския регистър на новите хора, моята роля официално в Левски приключва. Оттук нататък ще има някакъв период на предаване и приемане на това, което се случва с клуба. За да се запознаят те. Все пак сме в отворен трансферен период, предстои втората част на сезона и има неща, които трябва да се случват едновременно. Процесът ще е предизвикателен и за двете страни. Моята роля е това да се случи най-гладко и най-бързо", обясни Иванов пред "Дарик".

СПАС РУСЕВ ПРИКЛЮЧВА С ЛЕВСКИ, ДВАМА СА КАНДИДАТИТЕ ЗА НОВ СОБСТВЕНИК

"Лично аз смятам, че би бил грешен ход и за двете страни да остана финансов директор. Според мен е правилно, когато има нов екип, той да получи ясен мандат и да не се обвързва с други хора, които преди това са били в ръководството. По-правилен ход е човек като мен след това да не е свързан с клуба", допълни той.

Същевременно новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев обясни каква ще е новата стратегия на клуба и ще бъде ли назначаван спортен директор. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички