Красимир Иванов: 2017 година е най-добрата финансова след 2007-а, това е впечатляващо


Красимир Иванов: 2017 година е най-добрата финансова след 2007-а, това е впечатляващо
Снимка: БГНЕС

1065 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов смята, че нито един български клуб не в отлично финансово положение и Левски не прави изключение. Въпреки това, Иванов отбеляза, че 2017 година е най-добрата финансова след 2007-ма, което според него е впечатляващо. 

"Аз се съмнямвам, че има отбор в България, който да е решил всичките си финансови проблеми и да кажат, че са толкова стабилни, че няма какво да ги разклати. Левски в момента е по-добре финансово, но този процес ще продължи и в бъдеще. Миналата година от финансова гледна точка беше изключителна успешна. Финансовият резултат, почти бе достигнат. Задълженията намаляха спрямо предната година 2016 година, работим плавно по темата", като допълни, че най-големите задължения на Левски за сектор "А" около 13 млн. лева. 

Изпълнителният директор обяви, че ще се мисли за съдебно дело срещу фирмата-организатор на проваления мач в чест на Георги Аспарухов-Гунди и на този етап най-важното е феновете, закупили билети за него да си върнат парите. "На мен ми убягна защо мача с Бока не се случи. После, когато това не се случи дойде идеята за мача с Милан, това бе по-лесно от към географска причина.

ОТ КОИ ТРЕНЬОРИ ЧЕРПИ ВДЪХНОВЕНИЕ СЛАВИША СТОЯНОВИЧ?

Не ми е приятно още да говорим затова, сега коментораме с нашите привърженици как да върнат билетите си. Излезе варианта за мача с Уест Хем, но това беше кризисен вариант и нямаше как да се случи. Дискутирахме дали да си търсим правата по съдебен път, но за нас е важно на този етап дали ще се върнат билетите от мача на феновете.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички