Костов: Най-важното е в края на сезона да сме на първо място


Костов: Най-важното е в края на сезона да сме на първо място
Снимка: Оф. сайт на Левски

1080 0

Отборът на Левски победи трудно Етър във Велико Търново с 2:1, като едно от попаденията за столичани вкара младият нападател Станислав Костов. Играчът не скри задоволството си от успеха.

"Етър също играят футбол, вкараха ни гол, заиграха по-добре през второто полувреме. Най-важното е, че успяхме да удържим и да вземем важни три точки. Етър имат добри футболисти, които ни направиха мача доста труден през втората част. Победите и първото място дават самочувствие, но мислим мач за мач, за да печелим колкото се може повече точки, за да успеем да задържим тази позиция в края на шампионата. Това е най-важното.

Гледаме само нас си, а не конкуренцията, ако ние бием всеки мач, няма да имаме проблеми. Не съм очаквал такъв добър старт на сезона за мен, но съм щастлив, че имам вече четири гола. Благодаря на Господ, който е с мен и ми дава сила да вкарваме голове, тъй като това ми е работата. Засега се справям, радвам се, за което.

Аз като излязох на загрявката настръхнах, като благодаря на феновете, те се страхотни. Бяхме домакини, като те ни помогнаха да спечелим този мач. Треньорът ми каза да бъда внимателен, за да не изкарам втори жълт картон през второто полувреме", заяви младият играч на "сините".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички