Колко струва емблемата на Левски и ангажиран ли е Русев с клуба?


Колко струва емблемата на Левски и ангажиран ли е Русев с клуба?
Снимка: БГНЕС

2087 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов разкри, че Спас Русев продължава да е ангажиран с клуба. Той сподели позицията на "сините" относно това трябва ли тимът да играе бараж за участие в Лига Европа и обяви колко струва емблемата на Левски.

"Дали г-н Русев продължава да е ангажиран с клуба – да, продължава. Г-н Русев не се е оттеглял. Тепърва ще стане ясен какъв е отговорът за среща с феновете", заяви Иванов, цитиран от "Дарик".

"Цена винаги на нещо може да бъде определена. Нашата основна задача е ние да си пазим клуба и неговата история и име. От наша гледна точка емблемата е безценна", посочи директорът.

Според него Левски не трябва да играе бараж, а да се класира директно за участие в Лига Европа.

"Очевидно тежестта върху клуба от един бараж не е заради самия бараж, а времето за възстановаване се съкращава, което за нас представлява организационен проблем. Ние задаваме въпроса кой е последният, получил право за участие в Лига Европа. Като погледнете правилника, страната ни получава три места. Ако даден клуб не е допуснат до Европа, право за участие получава следващият в класирането. Нашата позиция е, че ние сме вторият тим получил право за участие", посочи той.

Иванов изрази несъгласие с формата, установен от правилника. "Дали е Левски, или друг, който е принуден да играе бараж по този формат, получава едно сериозно ощетяване от гледна точка на възстановяването. Това трябва да бъде преразгледано и отборите да имат равен шанс", заяви директорът.

Той каза още, че клубът работи по селекцията и събитията от мача с ЦСКА "не променят нуждите".

Според думите на Красимир Иванов, клубът подкрепя решението Антонио Аниете, Георги Костадинов и Джереми Де Ноойер да не играят в последните няколко мача на тима. Той каза, че решението е взето заради финанси и желанието да се налагат юношите в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички