Кого лъжат Батков и Гонзо?


Кого лъжат Батков и Гонзо?
Снимка: Иван Йочев

4072 0

"Левски" го закъса. Пари няма, футболисти няма, треньор няма. Димитър Димитров–Херо ги отряза като кисели краставици. И правилно! Да не е луд да се занимава с разпасаната команда на Гонзо? А и самият Гонзо, както се говори, е направил всичко възможно да откаже бургазлията от поста. Той да коли в "Левски", той да беси. Близко е до ума, че същата участ ще сполети и Стойчо Стоев, ако се хване със "сините".

В момента от "Герена" заливат народа с врели-некипели. Тодор Батков разправя: "Добре сме, ама ще се оправим". Гонзо и той припява в същия хор. Щял да гони футболисти, щял да вземе нови и да се цели поне за място в Лига Европа. С какви пари ще се случи това – не казват. Нали трябва да плащат неустойки на изгонените и заплати на новите? А на "Герена" хем са бедни като църковни мишки, хем не се вижда откъде ще изкарат и кьорав лев. От трансфери? Как, като техните некадърници никой не ги иска.

Тези двамата, изглежда, имат запалянковците за някакви будали. Резултатът от работата на Батков и Гонзо през последните пет години в "Левски" се свежда до това, че превърнаха Отбора на народа в посмешище. Сменяха треньори, влачиха некадърни футболисти. Каквото можаха, опропастиха. Днес "Левски" представлява някаква пасмина, която яде бой където я спипат. Посрамиха великия клуб навръх стогодишнината му.

В момента на "Левски" не му трябва нито участие в първата шестица от плейофите на "А" група, нито пък Лига Европа. За какво им е, като само ще ги бият? Далеч по-разумно изглежда да се пробват да направят нов отбор с малко пари. Да потърсят оттук-оттам някакви евтини играчи, които да им свършат работа. Не е чак толкова трудно. Със същите футболисти Локо (София) е трети в класирането. След това да поритат през пролетта във втората половина на "А" група за обиграване и да се подготвят за следващото първенство. Това поне Гонзо го може, защото го е правил с Черно море. И никаква Лига Европа не им трябва! За какво им е, пак да се излагат срещу Иртиш ли?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички