Клуб и фенове спретват "Герена" за евротурнирите


Клуб и фенове спретват "Герена" за евротурнирите
Снимка: Оф. сайт на Левски

1130 0

Ръководството на Левски прави козметични ремонти по стадион "VIVAСОМ Арена Георги Аспарухов". Целта е съоръжението да бъде напълно готово за мачовете от Лига Европа, пише "Тема Спорт". "Сините" ще домакинстват в евротурнира на 12 или 19 юли - тогава са срещите от първия квалификационен кръг. Фенски организации също ще помогнат за това "Герена" да придобие по-спретнат вид.

"Сини инициативи" съвместно с ПФК Левски организират лятно почистване на стадион "Георги Аспарухов". Инициативата ще се състои на 07.07.2018 г. (събота). Начало 08:30 часа пред сектор А на стадиона. Ще се почиства пространството около стадиона (от арката до сектор А, също така пространствата около останалите сектори), парка до стадиона и ще се облагородят зелените площи. От нас ще бъдат осигурени чували за събиране на отпадъците и ръкавици за работа, а от вас - желание за работа и инструменти (ножици за храсти, брадвички, триони). Нека заедно да прекараме една страхотна събота в дела, полезни за нашия любим клуб", призоваха от фенската организация.

От клуба пък все още не са обявили какви ще бъдат цените на абонаментните карти и билетите за домакинските мачове през следващия сезон. Сигурно те ще бъдат пуснати в продажба заедно с пропуските за първия двубой на тима от Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички