Капитанът на Левски ще пропусне и втория мач с Черно море?


Капитанът на Левски ще пропусне и втория мач с Черно море?
Снимка: Официален сайт на Левски

1634 0

Капитанът на Левски Иван Горанов е под голяма въпросителна за гостуването на Черно море в събота. Защитникът продължава да не тренира с основната група на "сините" и работи по индивидуална програма, включваща само бегови упражнения.

Националът пострада в злополучния за Левски мач със същия противник, но от 1/8-финалите за Купата на България, и напусна терена с разкъсани мускулни влакна на корема и натъртени ребра. Той бе заменен по време на продълженията и откаран в местната болница. След това Горанов се върна на "Тича", но само за да види как 120-те минути игра приключват при резултат 2:2, а след това неговият отбор отпада след изпълнение на дузпи.

ЛЕВСКИ НЕ ДОМИНИРА, А?

Заради болките се очаква левият бек да започне по-интензивни занимания едва утре. Затова треньорът Славиша Стоянович надали би рискувал с пускането му сред титулярите в събота. Щабът на "сините" разполага с добра алтернатива в лицето на французина Луи Нганиони. Лятното попълнение направи приличен дебют срещу Ботев (Пловдив) на "Герена".

Той се справи отлично със задачите си в дефанзивен план, а Левски спечели с 4:1. Затова няма да е изненада, ако юношата на Лион за втори пореден път излезе като титуляр.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички