Капитанът на Левски обяви какво доведе до загубата на "Лаута"


Капитанът на Левски обяви какво доведе до загубата на "Лаута"
Снимка: БГНЕС

8555 0

Капитанът на Левски Иван Горанов посочи какви са причините за загубата от Локомотив (Пловдив) в първенството. Снощи "сините" отстъпиха с 0:1 на "Лаута", което бе и първият им неуспех от началото на сезона. Според Горанов на тима му е липсвала най-вече агресия, а също и желание. Той заяви, че в тима са категорични, че поведението, довело до загубата в Пловдив, не трябва да се повтаря.

"Ние сме доказали, че сме единни, че сме силен отбор. Трябва да покажем характер. Предстоят важни мачове. Трябва да побеждаваме. Мисля, че физически има подобрение. Работим да подобрим нещата и тактически, защото се вижда, че има доста какво да работим.

Огромна подкрепа от феновете, те са най-великите в България. Благодаря им от сърце! Надявам се, че следващия мач ще създадат такава атмосфера и ние ще ги зарадваме с победа.

СТОЯНОВИЧ СЛЕД ПЪРВАТА ЗАГУБА: ПРОСПАХМЕ ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ. КАТАСТРОФА!

Днес ни липсваше агресия и желание, затова загубихме. Локомотив не ни изненада с нищо. На полувремето си казахме, че ако продължаваме така, нищо добро не ни чака. Трябва да се мобилизираме и вдигнем. С хъс, агресия… Защото през първото полувреме отстъпвахме във всяко едно единоборство.

Това е футболът. Не може цял сезон да си непобеден. Случват се и такива неща, но не трябва да се повтаря. Липсваше желание, по-точно не желание, а агресия. Понякога имаш желание, но нещата не се получават. За Левски излизаме да се раздаваме във всеки мач, но понякога не се получават нещата", заяви защитникът след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички