Капитанът на Етър: И срещу ЦСКА, и срещу Левски не играхме само за точка


Капитанът на Етър: И срещу ЦСКА, и срещу Левски не играхме само за точка
Снимка: Оф. сайт на Левски

1861 0

Вратарят и капитан на Етър Христо Иванов заяви, че тимът му е искал да се пребори дори за победа срещу Левски вчера. Двата тима завършиха 0:0 във Велико Търново, а стражът заслужено бе избран за Играч на мача.

"Смело мога да кажа, че не играхме за точка и в двата мача. Днес в последните минути така се разви срещата, че не искаме да рискуваме да изпуснем и тази точка. Срещу Левски и ЦСКА винаги е трудно, но ние се опитахме да се надиграваме и смятам, че се справихме", коментира той след двубоя.

"В предния мач можем да съжаляваме дори, че не победихме. Не мога да кажа, че Левски са ни надиграли с нещо. Сами виждате, показахме голяма битка и себераздаване. Не съм се замислял дали ще падне гол, гледам да си свърша работа и да не бъда изненадан, както в предния мач. Дайте да не бързаме със заключенията. Играем мач за мач. И в двата двубоя досега излязохме да се надиграваме и така ще е във всеки мач и занапред", обеща Иванов. А защо според вече бившия треньор на ЦСКА тимът му не успя да победи "виолетовите" вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички