Камбуров: Всеки трябва да се съобразява с Левски, особено на Герена


Камбуров: Всеки трябва да се съобразява с Левски, особено на Герена
Снимка: БГНЕС

1171 0

Мартин Камбуров ще изведе отбора на Берое срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов" в неделя от 17.30 часа в първи мач от плейофната фаза на шампионата.

"Сега почват хубавите мачове, оспорвани, с интрига. Надявам се в този първи мач с Левски да направим положителен резултат. 0:0 не беше лошо като резултат в предишния ни мач там, но ще се постараем за повече, да вкараме гол. Играл съм доста мачове на Герена, вкарвал съм доста голове. Доста са били приятните моменти на Герена, имал съм и лоши, но положителните са повече според мен. С Локо София направихме един страхотен обрат и вкарах, и с Локо Пловдив също," заяви Камбуров пред "Дарик".

"Смело мога да твърдя, че съм легенда на Локомотив Пловдив, хората ме уважават и обичат. Затова нямаше как да се радвам толкова, когато вкарам срещу тях. Не съм се радвал, просто приех нормално гола си", допълни още ветеранът за клуба, където прекара почти цялата си кариера.

"Постигнахме първата си цел - влизане в шестицата. Но никой няма да иска да завърши шести. Дай Боже да станем и трети, но всичко зависи от нас. За неделното гостуване на Левски, той завърши: "Кой каквото и да говори за Левски и ЦСКА, те са грандовете на българския футбол. Затова всеки трябва да се съобразява с Левски, особено на Герена. Ние ще се съобразим, но ще се борим за своите си цели, за победата."

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички