Какво е състоянието на контузените в Левски преди двубоя с ЦСКА?


Какво е състоянието на контузените в Левски преди двубоя с ЦСКА?
Снимка: Официален сайт на Левски

2169 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев потвърди, че има не малко кадрови проблеми преди двубоя с ЦСКА. Срещата е в събота от 17:15 часа на Националния стадион "Васил Левски". Добрата новина е, че след наказания се завръщат Нуно Рейш, Живко Миланов и Луи Нганиони, но аут е Иван Горанов.

На въпрос дали има подобрение при контузените Антъни Белмонт, Серджиу Буш , Седрик Унтонджи, Валери Божинов и Еркебулан Сейдахмет, той заяви: "За момента се запазва този списък. Аз лично мисля, че трябва да се концентрираме върху играта и феновете да са доволни от играта", но не пожела да разкрие дали отново ще разчита на Милош Цветкович.

Относно силно представилите се срещу Лудогорец Илия Юруков и Станислав Иванов, и дали ще получават повече шансове за изяви след подобна игра:" Разбира се... Значи, когато тези момчета се представят добре ще бъде направено, така че да имат повече игрови минути. Остават малко мачове и ние ги правим тия сметки, но излизаме да играем. Всеки мач е важен за нас и всяка една точка.

"Станислав Костов изпитва некомфортност с коляното, но не е болката такава, че да не играе", допълни той и коментира скандалното видео, което се появи с Иван Горанов преди няколко дни. "Това видео е от преди 4 години, не знам на колко години е бил. за мен този, който го е изкарал - нямам представа какво е целял. Това е едно нормално момче, много съвестен мъж и ангажиран с отбора, всички сме зад него, така че ако е имало нещо и е трябвало да го показват тогава. Вие знаете защо сега го показват, разумни сте, знаете защо го изкараха".

А какво още заяви за самия двубой Дерменджиев и има ли изявен фаворит - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички